MENY
LØRDAG: Grillede hamburgere, s’mores
SØNDAG: Sommerkoteletter med salat og potetsalat, is
MANDAG: Fiskepinner/fiskekaker med potet og råkost, gele m/vaniljesaus
TIRSDAG: Haikemat og eple, grilling for ledere. Påmelding til ledergrilling på leiren.
ONSDAG: Grillet laks og poteter, sjokoladebanan
TORSDAG: Falafelwraps, yoghurt
FREDAG: Tacofredag, leirsurprise

MATUTDELING
Matutdeling skjer i kapellet. 

Første matutdeling er lørdag 3. august kl 1600. Deretter er det daglig matutdeling kl 1600-1700, unntatt tirsdag når det er haik. Tirsdag er det matutdeling til frokost kl 0800-0900. 

Til brødmåltider er det selvbetjening i kapellet. Dere kan forsyne dere med brød, pålegg, melk og juice, kaffe og te. 

MATOPPBEVARING
Maten skal oppbevares forsvarlig for å unngå at den blir ødelagt. Vær nøye med å rydde og pakke maten etter måltidene. 

Vi tilbyr oppbevaring av matkasser i kjølekontaineren. Hver gruppe vil få en grønn matkasse til dette. 

HYGIENE UNDER MATLAGING
Det skal utføres håndvask  før matlaging, og ved alle måltider. Hånddesinfeksjon kan ikke erstatte håndvask før matlaging
Hold det ryddig i det område som brukes til matlaging
Det skal vaskes opp i varmt vann

KIOSK
I kiosken selger vi brus, is, snacks, sjokolade og noe godteri. Kiosken er åpen kl 1300-1400 og kl 1600-1700.